Klassiekers

Seizoen

Wijn

Toetje

Lunch

  •   "Seizoen"
  •  
  • Voorgerechten
  •  
  • Dim sum van langzaam gegaard buikspek met een pikant sausje€ 9,95
  •  
  • Plateau van charcuterie met gekarameliseerde walnoot, appel en balsamico € 14,50
  •  
  • Coquilles met lauwwarme makreel en saus van moscato€ 13,50
    en schaaldierensaus
  •  
  • Mini snoeperijen "de LAMORAAL"€ 14,50/€ 20,00
  •  
  • Soepen
  •  
  • Gebonden maissoep met kokosmelk en een soepstengel geitenkaas€ 6,75
  •  
  • Vlees
  •  
  • Gebakken kalfsoester met grove mosterdpuree en calvadossaus€ 19,50
  •  
  • Krokant gebakken geconfijte eendenbout met zuurkoolstamppot€ 18,75
    en bokbiersaus
  •  
  • Vis
  •  
  • Gebakken kabeljauwrugfilet met puree, mosterd beurre blanc€19,75
    en chips van coppa di parma
  •  
  • Vegetarisch;
  •  
  • Romige risotto met courgette, paprika en een saus van€ 16,75
    spinazie en geitenkaas
  •  
  •