Klassiekers

Seizoen

Wijn

Toetje

Lunch

  •   "Seizoen"
  •  
  • Voorgerechten
  •  
  • Dim sum van zacht gegaard kalfsvlees met een pikante dip€ 10,50
  •  
  • Gebakken coquilles met Hollandse garnalen en mousseline van gele peen€ 15,50
  •  
  • Roulleau van gerookte eendenborst met geitenkaasloempia, balsamicostroop en gecarameliseerde walnoot€ 14,50
  •  
  • Mini snoeperijen "de LAMORAAL"€ 14,95/€ 21,95
  •  
  • Soepen
  •  
  • Aziatische pompoensoep met een huisgemaakte soepstengel met komijn€ 6,75
  •  
  • Vlees
  •  
  • Geconfijte eendenbout met zuurkoolstamppot en bockbiersaus€ 19,50
  •  
  • Hertenbiefstuk met stoofvlees, mosterdpuree en cranberry-corenwijnsaus€ 21,50
  •  
  • Vis
  •  
  • Rosegebakken yellowfin tonijn met coquilles, Hollandse garnalen, bisque en knoflookspaghetti€23,50
  •  
  • Vegetarisch;
  •  
  • Shepard's pie, ovenschoten van diverse groenten, truffel en puree van gele wortel€ 17,75
  •  
  •